Ο έμπιστος συνεργάτης σας
για το ακίνητό σας στη Λακωνία ή Μεσσηνία
 

ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η περιοχή στην οποία δραστηριοποιόμαστε είναι ο νομός Λακωνίας και η Μεσσηνία στη νότια Πελοπόννησο . Για μοναδικές υπηρεσίες σε ένα μεγαλύτερο πλαίσιο, θα είμαστε ενεργή επίσης σε όλες τις άλλες περιοχές της Ελλάδας.
χάρτης Πελοπόννησος
Mani Mani Mani Mani

Ο νομός Λακωνίας ανήκει στις πιο συναρπαστικές περιοχές στην Ελλάδα, διότι δεν προσφέρει μόνο πολυάριθμους κόλπους και παραλίες με κρυστάλλινα νερά, αλλά και οροσειρές όπως του Ταϋγέτου με τον Προφήτη Ηλία που φτάνει σε ύψος 2.407 μ και του Πάρνωνα (1.961 μ) που μας καλούν σε ωραίες πεζοπορίες. Ένα ξεχωριστό τοπίο είναι η περιοχή της Μάνης, που εκτείνεται από την πόλη Γύθειο με το λιμάνι της έως το βραχώδη ακρωτήριο Ταίναρο. Αυτό το τοπίο χαρακτηρίζεται από άγρια φυσική ομορφιά και από τους πετρόκτιστους πύργους στα χωριά του, από τις πέτρες και τα βράχια του, τον αέρα που φυσάει συχνά με μεγάλη ένταση και την ατελείωτη θάλασσα.

Εξαιτίας αυτής της ομορφιάς και του ελληνικού τρόπου ζωής αποφaσίζουν πολλοί Ευρωπαίοι να αποκτήσουν εδώ μια εξοχική κατοικία. Αυτή όμως απαιτεί φροντίδα και είναι κρίμα να ξοδευτούν πολύτιμες μέρες της άδειας για αγγαρείες του σπιτιού, αντί για χαρά και ξεκούραση.

Ευτυχώς όμως υπάρχουμε και εμείς ...

www.home-service-lakonia.gr
(©) WebSiteOffice

Wir sind verzeichnet im Griechenland-Portal
Visitors since 05/2011: